CSR

Vi hører gerne fra kunder samt andre interessenter om ønsker og krav til hvordan Meesenburg Solutions kan forbedre vores involvering i sociale, miljømæssige og etiske udfordringer, i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar. I Meesenburg Solutions anser vi os selv for at være en ansvarlig virksomhed, som kan bidrage til at gøre en forskel.

Vi behøver ikke være store for at gøre en forskel.

Vi støtter bl.a.

  • Leg for sjov” som åbner den lokale hal op for børnene i området og skaber stemning og gode minder
  • Lost Battlefield” hvor Tino von Struckmann finder, undersøger og dokumentere militær historiske vigtige steder, bunkere, slotte m.m.
  • Løbende gives støtte til diverse lokale aktiviteter

Hvad står vi inde for?

Arbejdsforhold

Medarbejderen behandles med respekt, blandt andet i forhold til arbejdsforhold, sundhed, sikkerhed og udviklingsmuligheder. Vi behandler alle medarbejderne på lige vilkår, men tager samtidig højde for individuelle forskelle, personligt såvel som fagligt.

Beskyttelse af privatlivets fred

Vi beskyttere vores lageret data og personoplysninger efter de gældende regler på området. Se mere i fanen om Privatlivspolitik.

Menneskerettighederne

Vi følger de gængse grundlæggende menneskerettigheder, skrevet og fremlagt af FN.

Miljø

Vi belaster ikke miljøet mere end absolut nødvendigt. Vi forsøger, at have de mest opdaterede og strømbesparende arbejdsredskaber i forhold til vores interne krav.