Organisation

Vi påtager os forskellige roller fra projekt til projekt. Naturligvis med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer, hvorved vi sikrer, at kunden får det bedste produkt, samtidig med at medarbejderen har en dynamisk arbejdsform.

Meesenburg Solutions arbejder vi med kreative løsningsmuligheder og -perspektiver på projektet, som derved er med til at sikre et gennemtænkt og overvejet produkt til kunden. Vi har alle en håndværksmæssig uddannelse, som gør os, og virksomheden som helhed, i stand til at vurdere om et givet design kan fungere i realiteten og ikke kun teoretisk.

Under fanen “Organisationen” finder du information om vores værdier, vision og mission samt CSR. Du kan også læse om vores historie fra lille enmandsvirksomhed og frem til i dag.

Endvidere er vi i Meesenburg Solutions dataansvarlige og følger reglerne angående persondataforordningen (GDPR) fra 25. maj 2018. Du kan læse mere om hvordan vi forholder os i forhold til data og hvilke rettigheder du som kunde har i den sammenhæng.